Παρασκευή

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ FORUM
www.masonicforum.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Ελληνικό Τεκτονικό Forum είναι ένας πολιτιστικός οργανισμός, που έχει σαν σκοπό την υποστήριξη, προβολή, μελέτη, ιστορική και κοινωνική έρευνα του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού. Μεταξύ των άμεσων στόχων του είναι η ανάδειξη και ευρύτατη παρουσίαση της ιστορικής εθνικής και κοινωνικής προσφοράς του, η δημιουργία του ιστότοπου www.masonicforum.gr, με πλούσια θεματολογία, άρθρα και δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων, η ίδρυση εκπαιδευτικού ιδρύματος εμφορούμενου από τις Ελευθεροτεκτονικές αρχές καθώς και η ίδρυση Ελευθεροτεκτονικού Μουσείου.
To Ελληνικό Τεκτονικό Forum είναι ανεξάρτητος οργανισμός που φιλοδοξεί να ακολουθήσει την πορεία αναλόγων που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και έχουν έντονη διαδικτυακή παρουσία όπως το Masonic Restoration Foundation (MRF), το LodgeBuilder, το Masonic Service Association of North America (MSANA), το Masonic Information Center (MIC), το Philalethes Society, το Canonbury Masonic Research Centre, το Masonic Forum of Light, το PS Review of Freemasonry κ.λ.π.
Δεν είναι παραδοσιακής μορφής Ελευθεροτεκτονική δραστηριότητα όπως οι στοές η οι Μεγάλες Στοές και με κανένα τρόπο δεν αποδίδει στα μέλη του την ιδιότητα του Ελευθεροτέκτονα.
Μέλη του μπορεί να είναι φυσικά η νομικά πρόσωπα, που αποδέχονται και επιθυμούν να προσφέρουν στην πραγματοποίηση των σκοπών του.
To Ελληνικό Τεκτονικό Forum έκανε ήδη την πρώτη εμφάνισή του με την εναγώνια δημόσια έκκληση για δημιουργική πορεία που απέστειλε σε δύο από τις κύριες Τεκτονικές δυνάμεις της χώρας μας, ενέργεια που είχε μεγάλη απήχηση στη συνείδηση των Ελλήνων Ελευθεροτεκτόνων και έγινε αφορμή για την έναρξη σχετικών εποικοδομητικών δράσεων.
Ελπίζουμε ότι σύντομα θα λειτουργήσει και ο ιστότοπός μας www.masonicforum.gr
Μέχρι τότε θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail: masonicfora@gmail.com και να μας στείλετε απόψεις, άρθρα, νέα κλπ.

Οικοδομείτε αδιακόπως
1/11/2007

ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ FORUM
Φοίβος Σκιάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com