Παρασκευή

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΝΕΑ

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Ελευθεροτεκτόνων εκφράζει με έντονο τρόπο την αποδοκιμασία της στις διαλυτικές ενέργειες της ομάδας Μανέα, ενώ κλίμα οργής και απογοήτευσης έχει διαμορφωθεί.

Στην πρόσφατη σύνοδο του 32ο προσήλθαν ελάχιστα μέλη και συγκεκριμένα λιγώτερα από το 1/5 των συνήθως συμμετεχόντων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης παλαιός και ηλικιωμένος αδελφός ζήτησε από τον Χ.Μ. να επικρατήσει αδελφική και συμβιβαστική διάθεση προκειμένου να ξεπερασθεί η κρίση.

Δημιουργήθηκε κλίμα τρίτης δημοτικού όπου ο μεν Χ.Μ., ως διευθυντής του σχολείου απάντησε με απαράδεκτα επιθετικό τρόπο, αποκλείοντας οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση ενώ ο προεδρεύων, ως δάσκαλος, Σπ. Κ. χτυπούσε συνεχώς τη σφύρα του, προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα « νομιμότητας» στην «τάξη».

Δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος να τους πεί "άντε φύγετε απ' δω΄μέσα διαλυτικά στοιχεία, ντροπιάζετε το Τάγμα μας"

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης τα μέλη σχολίαζαν με έντονο τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά του Χ.Μ. και του συνεργάτη του ,προέδρου της συνεδρίασης, ενώ δεν έλειψαν τα γνωστά περιπαικτικά πειράγματα του τύπου «…να γράψεις εκατό φορές ότι δεν θα ξαναμιλήσω με το διπλανό μου…..να έρθεις τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου ….το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου