Παρασκευή

ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΗ

Ο παραπάνω τίτλος του άρθρου μας μπορεί να δημιουργήθηκε με χιουμοριστική διάθεση αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα και σπεύδουμε να εξηγηθούμε.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ FORUM με την βοήθεια εκατοντάδων αδελφών, φίλων και συνεργατών αλλάζει ριζικά τα τεκτονικά πράγματα στη χώρα μας.

Ανάμεσα στις πρωτοβουλίες του είναι η παρουσίαση σημαντικών δικαστικών αποφάσεων σχετικών με τον Ελευθεροτεκτονισμό. Ήδη παρουσιάσαμε σειρά κορυφαίων αποφάσεων του Ευρωπαικού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικών με τον Ελευθεροτεκτονισμό, που περιέργως αποκρύπτονται επιμελώς από τις ανίκανες διοικήσεις των Μεγάλων Στοών.

Σήμερα δημοσιεύουμε το άρθρο συνεργάτη μας σχετικά με το ατομικό δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και την μεσαιωνική απόπειρα των διοικήσεων των Μεγάλων Στοών της παρακμής να μας φιμώσουν.

Σύντομα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ FORUM θα παρουσιάσει Δικαστική απόφαση ορόσημο σχετικά με την ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι και την δυνατότητα των Ελευθεροτεκτόνων να είναι μέλη σε όσες και όποιες Μεγάλες Στοές επιθυμούν, ανεξαρτήτως αν η μια θεωρεί κανονική την άλλη κλπ

Έτσι λοιπόν και για να θυμηθούμε τον τίτλο μας αν κάποια διοίκηση δοκιμάσει να σας περάσει πειθαρχικό, περιορίζοντας τα ατομικά σας δικαιώματα, τραβήξτε μια αγωγή αποζημίωσης στα μέλη της και μια συντηρητική κατάσχεση στο σπιτάκι τους, έτσι για να διαβάσουν λίγο και το τυπικό του πρώτου βαθμού περί των ορίων εν τη αναζητήσει και μεταδόσει της αληθείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου