Πέμπτη

Ο ΔΙΑΓΡΑΨΑΣ ΤΟΥ - ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΤΟΣ - ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΤΑ - Ω ΑΙΣΧΟΣ

Χθες 15/12/2008 ο Ραφαήλ Ντε Σιγούρα διεγράφη από το ύπατο συμβούλιο, το περί τον διαγραφέντα Μανέα.
Ήδη γύρω από τις δύο πλευρές των αλληλοδιαγραμένων έχουν συσπειρωθεί μέλη των φιλοσοφικών εργαστηρίων του Σκωτικού Τύπου, τα οποία αλληλοκατηγορούνται με βαρύτατες κατηγορίες.
Η πλευρά Ντε Σιγούρα κατηγορεί την πλευρά Μανέα για πραξικόπημα και νόσφιση εξουσίας από τον άνθρωπο που διέλυσε τον Ελληνικό Τεκτονισμό, κατονομάζουν τον περί τον Μανέα ύπατο συμβούλιο, ως ύπατο – μαιμού και αρνούνται να προσέλθουν σε εργασίες εργαστηρίων υπ’ αυτόν. Υποστηρίζουν ότι με την σύμπραξη ανθρώπων που κατηγορούνται για σοβαρά ποινικά αδικήματα, που απασχόλησαν τον τύπο για σκάνδαλα σε δημόσιες προμήθειες του Υπουργείου Παιδείας, που κάνουν μπίζνες στα Σκόπια αλλά και με την μεταγενέστερη στήριξη των όσων παρανόμως έλαβαν τον 33 βαθμό μεταξύ των οποίων, άνθρωποι ανήκοντες στο τάγμα λιγότερο από οκτώ χρόνια, άγνωστοι η μηδαμινής προσφοράς, επιχειρήθηκε το πραξικόπημα αυτό της παράνομης εκδίωξης και διαγραφής του νομίμως εκλεγέντος και εγκατασταθέντος υπάτου ταξιάρχη.
Παράλληλα η πλευρά Μανέα προσπαθεί με συγκεντρώσεις και εγκυκλίους να πείσει για την νομιμότητα της ύπαρξης της και την αναγκαιότητα διαγραφής του πρώην ύπατου ταξιάρχη.
Ενημερωτικές επιστολές για όλα αυτά στέλνονται στα ανά τον κόσμο Ύπατα Συμβούλια.
Εμείς τι άλλο να πούμε από το να εκφράσουμε την λύπη μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου