Πέμπτη

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ

To Ελληνικό Τεκτονικό Forum έχει υποστηρίξει την ευθεία και ολοκληρωτική αντίθεσή του στις διοικήσεις των Ελληνικών Τεκτονικών σωμάτων.
Τις θεωρεί υπεύθυνες για την έκπτωση και απαξίωση του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού και τεκμηριώνει την άποψή του με πλήθος αναφορών σε γεγονότα και επιχειρήματα στην ήδη υπάρχουσα αρθρογραφία του.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα τα κύρια ερωτήματά του για την περιφρόνηση της πατριωτικής παράδοσης και την ενότητα του Ελληνικού Τεκτονισμού παραμένουν αναπάντητα με εκκωφαντικό τρόπο.
Τα άρθρα μας για τα παραπάνω θέματα έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και έχουν γίνει κτήμα εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών. Μια απλή έρευνα με την μηχανή αναζήτησης του google στις λέξεις Ελληνικό Τεκτονικό Forum δείχνει τη δύναμη της αλήθειας στον ανελέητο χώρο του διαδικτύου.
Ήδη οι διοικήσεις των Ελληνικών Τεκτονικών Σωμάτων πανικόβλητες σπεύδουν να εξαπολύσουν εκστρατεία κινδυνολογίας κατά του Forum και των συνεργατών του, είτε επίσημα με λόγους τους σε συνελεύσεις, είτε ανεπίσημα μιλώντας «στο αυτί» του ακροατή τους.
Το πιο συνηθισμένο είναι να λένε στις συνελεύσεις και στα επίσημα όργανά τους ότι τις επίσημες θέσεις τους τις εκφράζουν αυτοί και οι αδελφοί να είναι προσεκτικοί στις ιστοσελίδες, ιστολόγια κλπ.
Εμείς με τη σειρά μας συμφωνούμε απόλυτα μαζί τους στο ότι τις επίσημες θέσεις τους τις εκφράζουν οι ίδιοι αλλά προληπτική λογοκρισία δεν μπορούμε να κάνουμε για τον απλούστατο λόγο ότι απευθυνόμαστε σε διαφορετικό κοινό.
Το δικό τους κοινό ίσως μπορεί να διαβουκολείται από την μεθόδευση, την παραπλάνηση, την υπόσχεση «προνομίων και αξιωμάτων» η την απειλή ποινών.
Το δικό μας κοινό ελεύθερα αξιολογεί γεγονότα και κρίσεις χωρίς να δελεάζεται η να απειλείται από οτιδήποτε.
Τόσο η δική μας όσο και των αναγνωστών μας η αρχή είναι αυτό που μας έμαθαν οι Δάσκαλοί μας ότι δηλ. « ο Τεκτονισμός είναι θεσμός προοδευτικός ουδέν θέτων όριον εν τη αναζητήσει της αληθείας.» kai τη μετάδοσή της.
Μέσα στον πανικό τους δεν αντιλαμβάνονται ότι με το να ασκούν τέτοιου είδους προληπτική λογοκρισία υποτιμούν και απαξιώνουν τους ανθρώπους προς τους οποίους απευθύνονται γιατί προσπαθούν να περιορίσουν την ελευθερία τους και γιατί τους λένε κατάμουτρα ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στην αμερόληπτη κρίση τους.
Αυτός είναι ο σεβασμός και η εκτίμηση που έχουν για τους ανθρώπους τους.
Μετά απ’ αυτά μην περιμένουν από μας ανοχή. Την εξάντλησαν προ πολλού.
Τα πρόσφατα χάλια τους στο ύπατο συμβούλιο, για μια ακόμη φορά δικαίωσαν την θέση μας ότι είναι μοιραίοι και ανίκανοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου