Πέμπτη

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΙΟΙ ΜΟΥ - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΙΟΙ ΜΟΥ

Το ύπατο συμβούλιο του 33 βαθμού του Α.Α.Σ.Τ. ήταν ένα σώμα το οποίο είχε τιμήσει με την παρουσία τους πλήθος εξαιρέτων Τεκτόνων και λόγω αυτής της ιδιότητας είχε ένα ιδαίτερο κύρος μεταξύ των Ελλήνων αδελφών.Αυτά συνέβαιναν τα παλιά χρόνια γιατί στα νεώτερα επήλθε η απαξίωση και του σώματος αυτού, εξ αιτίας κυρίως της επιλογής ανθρώπων μειωμένης ακτινοβολίας και ικανοτήτων.
Πρόσφατα στο Ύπατο Συμβούλιο συνέβησαν περίεργα τουλάχιστον και το βέβαιο είναι ότι χάθηκε η ύστατη ευκαιρία για την διάσωση και αυτού του ιστορικού Τεκτονικού σώματος.
Αιφνίδια και λίγο καιρό μετά την εκλογή του απομακρύνθηκε ο ύπατος ταξιάρχης Ραφαήλ Ντε Σιγούρα και στη θέση του εκλέχτηκε ο Χρ. Μανέας. ο οποίος έχει την ιστορική ευθύνη για το Μεγάλο σχίσμα και την κατάπτωση του Ελληνικού Τεκτονισμού.
Παράλληλα έλαβαν τον 33 βαθμό διάφορα απίθανα πρόσωπα που "δεν τα ξέρει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους " για να χρησιμοποίησουμε την λαική αυτή μεταφορά.Αυτοί όμως πιστεύουν ότι είναι τόσο σπουδαίοι που απαξιούν και να φορέσουν το περίζωμά τους, μετέχοντες εργασιών συμβολικής στοάς (Μπρρρ έτσι και το μάθουν τα εν Αλβιόνι αφεντικά και οποία χαρά στον παιδικό σταθμό της Ερεσσού)
Στα δώματα της Αχαρνών έχει πέσει σοβαρός προβληματισμός που δεν ξεπερνιέται ούτε με τ' αστεία των νέων αδελφών, που συναντώμενοι αλληλοχαιρετώνται με τις λέξεις ΄' καλησπέρα σας κραταιέ μου, πως είσθε κραταιέ μου, κττ."
Εμείς μετά και από αυτά τους χαιρετούμε με τα λόγια ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

ΕΝΑΣ ΑΧΡΕΙΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ



ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Νέο ύπατο συμβούλιο προέκυψε αιφνιδίως προ ολίγων ημερών. Απομακρύνθηκε ο προσφάτως εκλεγείς Ραφαήλ Ντε Σιγούρα και τοποθετήθηκε ως Νέος Ύπατος Ταξιάρχης ο γνωστός και εξαιρετέος, υπεύθυνος του μεγάλου σχίσματος Χρήστος Μανέας.
Καλά πληροφορημένες πηγές μας αναφέρουν ότι χρησιμοποιήθηκαν καινοφανείς μεθοδεύσεις και ότι είχε προηγηθεί έντονο παρασκήνιο.
Ελπίζουμε ότι η απομάκρυνση του Ντε Σιγούρα δεν συνδέεται με το θρήσκευμά του ούτε και με την φονική επίθεση που είχε δεχθεί προ μηνών.
Η εκλογή του προσώπου που έχει ιστορικές ευθύνες για την δημιουργία του μεγάλου σχίσματος και την κατάπτωση του Τεκτονισμού των τελευταίων ετών, αποτελεί βάναυση πρόκληση.Και στο ύπατο συμβούλιο και ιδιαίτερα για τον νέο ύπατο απευθύνεται η πρόσκλησή μας σχετικά με το θέμα της Μακεδονίας.Θα περιμένουμε λίγο. Μετά θ' αρχίσουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις για πρόσωπα, καταστάσεις και μεθοδεύσεις.Κουίζ πρώτο, έτσι για ορεκτικό : Τι είδους σχέση έχει μεγαλόβαθμος Τέκτονας με γειτονική χώρα στα βόρεια σύνορά μας
Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους.Το βέβαιο είναι ότι θα τρέχουν να βρούν τρύπα να χωθούν και δεν θα βρίσκουν.
Ο ΣΤΕΓΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου