Παρασκευή

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΝ ΤΑΓΜΑ "ΔΕΛΦΟΙ"



ΤΟ ΜΙΚΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΔΕΛΦΟΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ
Μία σεμνή, αξιοπρεπής αλλά και ιδιαίτερα δυναμική Ελευθεροτεκτονική παρουσία στη χώρα μας, είναι το Τεκτονικό Τάγμα «ΔΕΛΦΟΙ», που εντάσσεται στο χώρο των φιλελεύθερων Τεκτονικών δυνάμεων και αποδεικνύει ότι έχει την ικανότητα, εκτός από το παραδοσιακό πνευματικό έργο, να διοργανώνει επιτυχημένα διεθνή Τεκτονικά συνέδρια με επίκαιρα κοινωνικά θέματα.
Στα τέλη Ιουνίου διοργάνωσε την πιο κάτω εκδήλωση, στην οποία διαβιβάσθηκε το παρατιθέμενο βαρυσήμαντο μήνυμα του Προέδρου της Ευρωπαικής Ένωσης José Manuel Durão Barroso.
Τα Τεκτονικά τάγματα της Αγγλοσαξωνικής Σχολής, επιμένοντας στους αναχρονισμούς του περιθωρίου και τα συμπλέγματα των διοικήσεών τους, έλαμψαν με την απουσία τους.
Εκφράζοντας επαίνους, ευχαριστίες και πολλές θερμές ευχές, αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα του Τάγματος


http://tekton33.blogspot.com/2008/09/baroso.html

1 σχόλιο:

Masson.Monk είπε...

Φίλτατοι, ζητάτε πολλά...
Για να αναιρεθούν και σταματήσουν οι αναχρονιστικοί θεσμοί του περιθωρίου και του μεσαίωνα και για να εξατμισθούν τα περίεργα συμπλέγματα των διοικούντων και παρεπιδημούντων στην "Ιερουσαλήμ" ώστε να έρθουν έστω και σε λευκές εορτές και εκδηλώσεις οι (δεινό)τέκτονες* των τεκτονικών ταγμάτων της Αγγλοσαξονικής Σχολής, πρέπει να αλλάξουν άρδην νοοτροπία και λογική οι καρεκλοκένταυροι και οι εφ' όρου ζωής Διοικητές των ...
Μην περιμένετε όμως να αλλάξει κάτι, εφ' όσον το νέο αίμα μπολιάζεται με παλιές και μουχλιασμένες ιδέες ...!!!

* κατά το δεινόσαυροι

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου