Παρασκευή

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ;

Είναι αληθές ότι σε συνάντηση στελεχών της Μ.ΣΤ. , στη Βόρειο Ελλάδα στις 13/12/2008 ο Μ.Δ. άφησε εμβρόντητο το ακροατήριό του με τις δηλώσεις ότι ο Τεκτονισμός είναι συντηρητικός γιατί με τους προοδευτικούς η κοινωνία δεν είδε καλό και ότι με τη Μεγάλη Στοά της Μακεδονίας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε και αν αυτό συνδέεται με την παραίτηση ενδόξου από την Βόρειο Ελλάδα.
Περιμένουμε και ελπίζουμε σε κατηγορηματική διάψευση.

1 σχόλιο:

Masson.Monk είπε...

Φίλοι μου αναγνώστες...
Μην περιμένετε καμμιά διάψευση γιατί οι περισσότεροι από τους "σοφούς" της Μεγάλης Στοάς έχουν έμφυτη την λογική της οπισθοδρόμησης.
Δυστυχώς για όλους όσους παραμένουν για πολλούς διαφόρους και ποικίλους λόγους στα δώματα της Αχαρνών, οι λέξεις : "Ελευθερία - Ισότης - Αδελφότης" έχουν πλέον αλλάξει νόημα και έχουν μετραπεί σε Σκλαβιά - Υποτέλεια - Μισσαλοδοξία
Υπάρχουν δε και κάποιοι κύριοι στα δώματα του 5ου (λέγε με... τροπαιοφόρο) που βγάζουν λόγους περί δήθεν κακόπιστων και κακοβούλων που διακινούν ψεύδη για την ΜΣΕ και οί ίδιοι φωτογραφίζονται με κάποιους για να φανούν έτσι στις επόμενες γενιές πλήρως αναξιόπιστοι και εντελώς μα εντελώς αστείοι...!!!
Ας είναι...
ο σοφός λαός λέει...
Μια του κλέφτη, Δυό του κλέφτη... κλπ κλπ κλπ... αλλά και το παραμύθάκι με τον ψευτοβοσκό είναι σε όλους μας γνωστό.

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου