Παρασκευή

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΤΕΛΟΣ




Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ FORUM στηρίζεται στη δύναμη των συνεργατών και των φίλων του και κυρίως στη δύναμη της αλήθειας και της δημιουργίας.
Βασική μας θέση είναι ότι υπεύθυνες για την απαξίωση του Ελευθεροτεκτονισμού στη χώρα μας - μοναδικό φαινόμενο σε Ευρωπαική χώρα- είναι οι ανίκανες διοικήσεις του.
Οι διοικήσεις των Ελληνικών Τεκτονικών Σωμάτων έχουν κάνει κατάχρηση πειθαρχικών μέτρων και ψευτοδικών (λέγε με επίτιμο), αντιστρόφως ανάλογη της ουσιαστικής προσφοράς τους.
Αυτό θα σταματήσει, όπως τους είχαμε υποσχεθεί. Για κάθε παρανομία τους θα λογοδοτούν στην Δικαιοσύνη, συλλογικά και προσωπικά, ώστε όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Η σιωπή των αμνών τέλος.
Παρουσιάζουμε ήδη τις 2 πρώτες σελίδες αποφάσεως Γαλλικού Δικαστηρίου, η οποία, προασπίζοντας το από το Σύνταγμα αλλά και την ΕΣΔΑ κατωχυρωμένο δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι, αναγνωρίζει το δικαίωμα των Ελευθεροτεκτόνων να ανήκουν σε όσα και όποια τεκτονικά σώματα επιθυμούν και οι σχετικές για το αντίθετο απαγορεύσεις των Μεγάλων Στοών, είναι παράνομες.
Την απόφαση αυτή θα την δημοσιεύουμε κατά μικρές δόσεις.
ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

2 σχόλια:

Masson.Monk είπε...

Μήπως μπορεί κάποιος (γνώστης) να μας πληροφορήσει πως ακριβώς θα μπορέσουν να υλοποιηθούν στην Βαλκανική Χερσόνησο και στο κρατίδιο της Ελλάdας οι αποφάσεις του Γαλλικού Δικαστηρίου, ειδικά τώρα που το μυαλό των περισσοτέρων έχει πάρει αέρα και οι υπόλοιποι έχουν υποστεί ένα εκ των ακολόύθων:
1.- ΩΧ Αδερφισμό
2.- Φοβικό Σύνδρομο Διαγραφής
3.- Οξεία Υπατίτιδα
4.- Οξεία καρεκλοκενταυρίτιδα
5.- Άσε τους άλλους να βγάλλουν το φίδι από την τρύπα

Masson.Monk είπε...

υστερόγραφο :
1.- παράκληση οι φωτογραφίες να είναι σε λίγο μεγαλύτερη ανάλυση να μπορούνε να τις διαβάζουν οι γαλλοτραφείς...
2.- Μήπως αργείτε υπερβολικά να ανακοινώσετε την όλη απόφαση, το καλό παράγμα αργεί να γίνει αλλά η μεγάλη καθυστέρηση το μετατρέπει σε μπαγιάτικο και
3.- μήπως, λέω μήπως, δεν υπάρχει ολόκληρη η απόφαση

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου