Παρασκευή

ΟΙ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ FORUM

Φήμες λένε ότι πολλά μέλη των διοικήσεων των Ελληνικών Τεκτονικών Σωμάτων έχουν πάθει ψύχωση με το FORUM και ξημεροβραδιάζονται μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή για να δουν τι θα γράψουμε. Πολλοί απ’ αυτούς τυπώνουν άρθρα κατά βούλησιν και τα διανέμουν, συνοδεύοντάς τα με τα δικά τους σχόλια.

Προχθές ο παραβαλάνιος είχε τυπώσει σε μεγέθυνση μια φωτογραφία και αναβοκατέβαινε τους ορόφους, κρατώντας την στο ένα χέρι, ενώ στο άλλο κράδαινε ένα μεγεθυντικό φακό, θυμίζοντας καρτούν – Κλουζώ. Έπεσε το γέλιο της «αρκούδας»…

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Η θα σοβαρευτείτε και θα παράγετε έργο η θα γίνεστε «ρόμπες» εις το διηνεκές.

Με στελέχη και αρχηγούς δικηγόρους ιδιοκτητών αντιτεκτονικών εντύπων, εμπόρων όπλων, υπόδικους, διαπλεκόμενους, εθνοελλειματικούς, παραβαλάνιους, υπάτους- μαιμού, διώκτες αδελφών, ψευτοδικαστές, ανδροπρεπώς σιωπηλάς αρσακειάδας, οφατζήδες των στηλών και λοιπούς εμμανώς ενδοξοτάτους και μανιωδώς κραταιοτάτους λιλιοφόρους, αρχομανώς παρενδυματικούς, μην περιμένετε έλεος.

Θα γίνει ο θάνατος της αλεπούς, κοινώς θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Κωστή θα χρειαστείς μεγαλύτερο ιατρείο και αρκετούς βοηθούς.

2 σχόλια:

Masson.Monk είπε...

Στα εγκεφαλικά δεν υπάρχει πλήρης ΙΑΣΗ...
Πάντα αφήνουν το ένα ή το άλλο "κουσούρι", άλλοτε εμφανές σε άλους κακι άλλοτε κρυφό από όλους...
Το κακό είναι ότι μόνο ο μπακάλης βγάζει τις παστές σαρδέλες με τη σειρά από το κουτί τους, και αυτό γίνεται αν δεν είναι τσαπατσούλης..., ενώ ο πανδαμάτωρ Άδης, καλεί όποιον θελήσει ανεξαρτήτως κλάσεως, τίτλων και θέσεως.

Masson.Monk είπε...

Επανέρχομαι
Οι φήμες μπορεί να κυκλοφορούν αλλά όπως έχω γράψει και σε άλλο σχόλιο, για να "κρεμάσεις" στον ιστοχώρο τις απόψεις σου πρέπει να έχεις δικές σου απόψεις αλλά το θάρρος να τις πεις, με βασικό όμως χαρακτηριστικό να μην είσαι "ψυχωτικός" και κολλημένος με την λάθος νοούμενη παράδοση.

Η γυναίκα του Καίσαρα, δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια αλλά και να φαίνεται τίμια, και εκεί ψηλά ούτε το ένα ισχύει ούτε το άλλο.

Αμφιβάλλω αν το βλέπουν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι αν και μερικοί από αυτούς έχουν και την δυνατότητα και την γνώση (λέγε με τροπαιοφόρο... ), αλλά και να το βλέπουν δεν έχουν το θάρρος να απαντήσουν έστω και ανωνύμως.

Οι καιροί είναι περίεργοι, ο χρόνος τελειώνει και στην οθόνη της τεκτονικής μας ιστορίας σύντομα θα εμφανιστεί το γνωστό σε πολλούς εμπλεκόμενους με τα παιχνίδια γενικώς "GAME OVER"

Περιμένοντας λοιπόν τον θάνατο της αλεπούς, και τα γέλια από τα παρδαλά κατσίκια, μέμφομαι όσους από τους άνδρες των στηλών υποθαλφτούν σιωπώντας τις άνομες πράξεις των διοικούντων, όσο γι αυτούς που τυπώνουν άρθρα κατά βούληση και τα διανέμουν, συνοδεύοντάς τα με τα δικά τους σχόλια, τους υπενθυμίζω ότι αν έχουν τσαγανό ας τα γράψουν σαν σχόλια ανωνύμως ( και η ανωνυμία θέλει τσαγανό) διότι αλλιώς τους κατηγορώ ευθέως ότι πάσχουν από τεκτονικό υπογοναδισμό δανειζόμενος τα λόγια ενός σοβαρού και σοφού αδελφού.

ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. αν και φοβάμαι πως πρέπει να έχω μεγαλύτερη υπομονή από τον Ιώβ...

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ έστω και με τέτοιες συνθήκες μπορεί να αποβεί ΓΟΝΙΜΟΣ

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου