Δευτέρα

ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ AUTO DA FE ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ

Σάλος προκαλείται στους κόλπους των Ελλήνων Ελευθεροτεκτόνων με τις ολοκληρωτικές -σκοταδιστικές αρχές και πρακτικές της διοίκησης της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος που δικάζει με τους ίδιους ψευτοδικαστές στο πρωτοβάθμιο και στο δευτεροβάθμιο τεκτονοδικείο, διαγράφει εκλεκτούς αδελφούς χωρίς καν να τους απευθύνει κατηγορία η να τους καλέσει και να ασκεί πειθαρχικές διώξεις κατ' άλλων και να τους καταδικάζει με την φασιστική κατηγορία ότι διακινούσαν μέσω διαδικτύου απαράδεκτα? κείμενα προερχόμενα εξ εχθρικά? διακείμενης ιστοσελίδας.
Η διοίκηση της Μεγ. Στοάς έχει μεταβληθεί σε έκτακτο μεσαιωνικό ιεροδικείο και δικάζει όχι πράξεις, αλλ' ιδέες και συνειδήσεις.
Πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσει το προ πολλού απωλεσθέν τεκτονικό της κύρος και τον κόσμο, που εγκαταλείπει τα εργαστήρια αηδιασμένος από αυτά τα ρεζιλίκια.
Είναι πραγματικά αδιανόητο ότι σε αυτές της μεσαιωνικές και φασιστικές πρακτικές έχει περιπέσει το προπύργιο του φιλελευθερισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι υποδυόμενοι τους ηγέτες του συστήματος εκείνου, που για τον εαυτό του έχει προδιαγράψει υψηλότατους ηθικούς κανόνες με εκείνο το " ότι δια τους αμυήτους θεωρείται υψίστη αρετή, δι' ημάς τους τέκτονας θεωρείται απλή εκπλήρωση καθήκοντος" και το ότι " ο ελευθεροτεκτονισμός είναι θεσμός προοδευτικός, ουδέν θέτων όριον εν τη αναζητήσει της αληθείας"
Αυτά τα μίζερα και λερά μετεικάσματα του Τορκουεμάδα και του Τρουχίλο, που ούτε στους αδελφούς Καραμαζώφ περιγράφονται, ένα μόνο καταλαβαίνουν.
Αποζημίωση από τα δικαστήρια. Και θα την έχουν. Παγκουί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου