Δευτέρα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟΥ ΙΠΠ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ

Εκτελούντες σχετικές εντολές του Κραταιοτάτου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Ραφαήλ Ντε Σιγούρα 33ου , τέσσερα κραταιά μέλη του Τπάτου Συμβουλίου του 33ου βαθμού για την Ελλάδα του Α.Α.Σ.Τ., με επικεφαλής τον ανθύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη, επισκέφθηκαν την 21 και 22 Φεβρουαρίου 2009 τα φιλοσοφικά εργαστήρια του Σκωτικού Τύπου της Κέρκυρας, τα οποία είναι τα πρεσβυγενή εργαστήρια του Τάγματος στην Ελλάδα.

Τα μέλη του Υπάτου Συμβουλίου έτυχαν θερμοτάτης υποδοχής και φιλοξενίας από τους αδ. της Κέρκυρας, οι οποίοι με επικεφαλής τον Πατριάρχη του Κερκυραικού Τεκτονισμού Πιέρο Κουρκουμέλη – Ροδόσταμο 33ο , διαδήλωσαν τον σεβασμό τους στον Σκωτικό Τύπο και τον Ύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη Ραφαήλ Ντε Σιγούρα 33ο

Το μεσημέρι της 21/2/2009 έλαβε χώρα έκτακτη συνεδρίαση του Υπάτου Συμβουλίου, κατά την οποία αποδόθηκε ο 33ος βαθμός σε τρία εκλεκτά μέλη του Τάγματος.

Το απόγευμα επακολούθησε πανηγυρική συνεδρίαση του Ιστορικού Περιστυλίου Ιπποτών Ροδοσταύρων «ΦΟΙΝΙΞ 1α» ενώ αργότερα ακολούθησε δείπνο μετά κυριών, προς τιμήν των μελών του Υπάτου Συμβουλίου και των νέων 33ων , στην αίθουσα του αρχαιοτέρου πνευματικού ιδρύματος της, χώρας, την Αναγνωστική Εταιρεία Κερκύρας.

Σύντομα θα παρουσιάσουμε εκτενείς αναφορές για τις παραπάνω λαμπρές εκδηλώσεις, που αποτελούν και μια έμπρακτη και δημιουργική απάντηση στις σχισματικές ενέργειες του γνωστού ταραχοποιού.


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 33 ΒΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ Α.Α.Σ.Τ.


http://supremecouncil33.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου