Δευτέρα

ΑΔΟΞΟΤΑΤΟΣ ΜΑΝΕΟΜΕΝΟΣ

Ο Αδοξότατος της πλέον εθνοελειμματικής τεκτονικής διοίκησης που γνώρισε η Ελληνική Ιστορία, αντί να ψάχνει τρύπα να χωθεί για τα ρεζιλίκια τους με τους Σκοπιανούς και τη θέση που έχει φέρει τον Ελληνικό Τεκτονισμό στην κοινωνία, ξέσπασε σε υστερικό παραλήρημα εναντίον μας, προχθές, από το βήμα της, ιστορικής για την προσφορά της στο Μακεδονικό αγώνα, Στοάς «Υψηλάντης». βλέπε
http://tekton33.blogspot.com/2008/09/blog-post_16.html
Και τι δεν είπε. Από το ότι είμαστε αντιτέκτονες και υβριστές ενώ απαγόρευσε στους αδελφούς, να επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας.
Οι αδελφοί που άκουγαν τον διαπρύσιο λόγο του υπέρ της ελευθέρας αναζητήσεως της αληθείας, προς στιγμήν τάχασαν, νομίζοντας ότι ακούν λόγο του Γκαίμπελς στο Ράιχσταγκ, αλλά επειδή αυτό τους φόβιζε προτίμησαν τον Αυλωνίτη στο λόγο του περί «πνεύμα και ηθική».
Κάποιοι αδελφοί μας έλεγαν, ότι τα λέγε στον Υψηλάντη για να τα ακούν στο Συμβούλιό του, που του φέραν δυσκολίες, γιατί ψυλιάστηκαν ότι τα βρήκε με τον επίτιμο, για να του δανείσει τα κουκιά του, τους νέους 33ους –κάνε την Αλίκη Βουγιουκλάκη- στις επικείμενες εκλογές.
Τους συνδαιτημόνες αυτών που αντιστρατεύονται και καπηλεύονται τα Εθνικά δίκαια δεν μπορούμε να τους βρίσουμε γιατί μεγαλύτερη ύβρις απ΄αυτήν δεν μπορεί να υπάρξει.
Τι χειρότερο μπορεί να υπάρξει από το «ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ», που για πολλούς μήνες είναι, με κόκκινα κεφαλαία γράμματα, στην κορυφή του ιστολογίου και που βγαίνει απ’ τ’ άχρονα βάθη της Ελληνικής Ψυχής;
ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ ΞΕΦΩΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ- ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΣΤΟ GOOGLE "ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ
Όσον αφορά το αντιτέκτονες. Αδοξοτατούλη μου, να είσαι βέβαιος- και στο λέμε για πολλοστή φορά- ότι ο δικός μας Τεκτονισμός, που θέλει κυρίαρχη την πατριωτική του διάσταση είναι τελείως αντίθετος από τον τεκτονισμό της δουλικότητας και της ξεφτίλας που εκπροσωπείς.

ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

Y.Γ. Επειδή, απ’ ότι φαίνεται δεν καταλαβαίνεις τι είναι "βρισιά", σκέφτηκα να σου πω μία, που είναι μεν βαρύτατη, αλλά ελπίζω να την καταλάβεις…..Άντε και επίτιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου