Δευτέρα

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΣΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ

Η εφημερίδα το «παρόν» δημοσιεύσε στο φύλλο της 1/3/2009 τα παράπονα του γνωστού αντιτέκτονα, παπα- Μεταληνού, ότι δήθεν τέσσερα μέλη του παδαγωγικού ινστιτούτου, αρμόδια για την συγγραφή σχολικών βιβλίων, είναι μασόνοι.
Στον παπα- Μεταληνό απαντάμε ως εξής:
1. Ουδέν μέλος του παδαγωγικού ινστιτούτου είναι Ελευθεροτέκτονας.
2. Οι Έλληνες Ελευθεροτέκτονες στην συντριπτική πλειοψηφία τους, τα τελευταία εξήντα χρόνια είναι άνθρωποι συντηρητικοί και Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
3. Πραγματικούς Ελευθεροτέκτονες η χώρα μας είχε πολύ λίγους και γι΄αυτό το παπαδαριό κρατά την χώρα δέσμια.
4. Το προβοκατόρικο παιχνίδι του μασονικού μπαμπούλα δεν συγκινεί πιά. Βρείτε άλλους μπαμπούλες για να μαντρώσετε όσους σας έχουν απομείνει.
5. Οι Ελευθεροτέκτονες της Ελλάδας ουδέποτε προκάλεσαν την κοινωνία με υποκρισίες και σκάνδαλα. Κοίτα να μαζέψεις τους ανώμαλους και τους κλεφταράδες με τις τεράστιες κοιλιές και άσε τους Έλληνες Τέκτονες στην ησυχία τους.
6. Ακόμη να καταλάβεις ότι οι Ελευθεροτέκτονες σας διέλυσαν. Το βασίλειο του σκότους που επιβάλλατε για χιλιάδες χρόνια, ανήκει στο παρελθόν ανεπιστρεπτί.
7. Μην περιμένεις καλλίτερη συμπεριφορά από όσους υβρίζετε και κατασυκοφαντείτε συστηματικά.

Σ.Α.

1 σχόλιο:

Tatiani Melidoni είπε...

Από τα παραπάνω, μόνο η παράγραφος 7 έχει κάποια αξία, καθώς προσπαθεί να δικαιολογήσει το λεξιλόγιο, το ύφος και προφανώς και το ήθος αυτού που συντάσσει το κείμενο.
Όμως δε νομίζω ότι τον απαλλάσσει.
Ακόμα και οι μασόνοι είχαν στο παρελθόν ένα επίπεδο...

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου