Δευτέρα

ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΟΔΙΚΕΣ

Τα ρεζιλίκια της διοίκησης της Μεγ. Στοάς της Ελλάδος δεν είναι μόνο τα σχετικά με τη Μεγάλη Στοά Των Σκοπιανών και την απεμπόληση της πατριωτικής παράδοσης του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού, την συστηματική παραπλάνηση της κοινωνίας και των αδελφών σχετικά με την νομιμότητα και την αναγνώρισή του, τα επίμονα ψέμματα σχετικά με την δημιουργία του Τύπου της Υόρκης και τόσα ακόμη αλλά και τα σχετιζόμενα με τις προγραφές, τις διώξεις και τις ψευτοδίκες αδελφών, που δεν είναι αρεστοί.

Το πειθαρχικό δίκαιο της Μεγ. Στοάς της Ελλάδος αποτελεί τη λυδία λίθο των γενικώτερων κοσμοθεωρητικών και δικαιικών απόψεων της και δημοσιεύεται εις κοινήν θέαν και κρίσιν, στα πλέον επίσημα κείμενά της, όπως είναι οι Γενικοί Κανονισμοί.

Όχι μόνο υπολείπεται του γενικότερου νομικού πολιτισμού μας, αλλά συμπυκνώνει και καταδηλώνει κοσμοθεωρητικές και ηθικοδικαιικές αντιλήψεις ολοκληρωτικής και φασιστικής νοοτροπίας, τελείως αντίθετες από τις αρχές της ανθρωποκεντρικής κοινωνίας, της δημοκρατικής πολιτείας και της δίκαιης δίκης, για την οποία αγωνίσθηκαν οι Ελευθεροτέκτονες.

Η μικρότητα και η αλαζονεία των απίθανων τύπων που στρέφουν τις σκοταδιστικές αυτές διατάξεις, εναντίον των αδελφών δημιουργεί ένα αποκρουστικό φαινόμενο πλήρους καταρράκωσης κάθε ίχνους ανθρώπινης αξιοπρέπειας και καταφρόνησης κάθε έννοιας ηθικής και δικαίου.

Δεν θα κάνουμε τώρα ανάλυση και τεκμηρίωση των παραπάνω.

Με την ευκαιρία των προσφάτων προγραφών και ψευτοδικών θα αναφέρουμε δύο απλά δείγματα της σκοταδιστικής ηθικής και φασιστικής δικαιιοπολιτικής αντίληψης και πρακτικής τους.

Πρώτον διέγραψαν κορυφαίους Ελευθεροτέκτονες ( ΝτεΣιγούρα, Γκοβόστη, Αράρ) χωρίς να τους απευθύνουν οποιαδήποτε κατηγορία και φυσικά χωρίς να τους καλέσουν να παράσχουν εξηγήσεις. Την διαγραφή αυτή κοινοποίησαν σ' όλες τις Στοές, εκθέτοντας αυτούς τους εκλεκτούς αδελφούς μας, χωρίς να την κοινοποιήσουν στους ίδιους.


Δείγμα δεύτερο. Σε δευτεροβάθμιο πειθαρχικό που έγινε στις 16/3/2009 προήδρευσε ο Μ.Δ. Νικόλαος Βουργίδης, Δικηγόρος στο επάγγελμα που είχε προεδρεύσει και στο πρωτοβάθμιο. Αυτό έχει γίνει πολλές φορές και με άλλα πρόσωπα και μάλιστα Δικηγόρους.

Αντί δηλ. στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό να συμμετέχουν διαφορετικοί «δικαστές» από εκείνους που δίκασαν στο πρωτοβάθμιο, έχουμε τους ίδιους "να κρίνουν την πρωτοβάθμια κρίση τους", με την γελοία δικαιολογία, ότι αυτά λένε οι κανονισμοί. !!!!!

Δηλαδή αν οι κανονισμοί, έλεγαν ότι ο μηνυτής και ο δικαστής μπορεί να είναι το ίδιο πρόσωπο, θα τους εφήρμοζαν, ως νομίμους.

Αν τα παραπάνω τα υφίσταντο οι ίδιοι η οι πελάτες τους, θα "χαλούσαν τον κόσμο". Όμως επειδή αφορούν τρίτους και μάλιστα μη αρεστούς, μετά χαράς καταπατούν τα "ιερά και τα όσια". Αυτά κάνουν οι κύριοι με τα χρυσά λιλιά, που σηκώνονται στην ανατολή και μας τσαμπουνάνε περί "πνεύμα και ηθική", όπως έλεγε ο αξέχαστος Αυλωνίτης.

Και μετά περιμένουμε προκοπή με τοιούτους.....

Άλλο ένα δείγμα της ακαταλληλότητας των ανθρώπων αυτών να λέγονται Ελευθεροτέκτονες.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ – ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ



Υ.Γ. Η εντιμότητα επιβάλλει να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε εκείνους που έκαναν πράξη ζωής τις αρχές του Τάγματος και αντιστέκονται σ' αυτήν την πρωτοφανή καταρράκωση αρχών και αξιών, όπως τον εκλεκτό ένδοξο αδελφό Δημήτρη Βασιλάκο.

2 σχόλια:

Anselmos είπε...

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτός ο αναβρασμός απομακρύνει τους ανθρώπους από τον Τεκτονισμό.

Ikarialab είπε...

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΛΟΜΑΣΟΝΟΙ

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου